Heeft u Schilderwerk waar wij mee kunnen helpen?

Vraag een offerte

Binnenschilderwerk is belangrijk voor de uitstraling van uw interieur. Heeft u schitterende meubels en accessoires in uw huis staan, maar bladdert de verf van uw kozijnen of is uw plafond bedekt met vochtplekken. Dan heeft dat een negatieve uitstraling op uw complete inrichting. Met name kwetsbare oppervlakken, zoals de trap vragen om regelmatig onderhoud. Houd de volgende schilderwerken daarom goed bij:

 • muren
 • plafond
 • trap
 • kozijnen en deuren

Gaat u voor de beste kwaliteit? Laat het schilderwerk in uw woning dan over aan G&G Schilders. Wij hebben niet alleen jarenlang ervaring met schilderwerkzaamheden, maar maken gebruiken uitsluitend de beste materialen om uw woning te voorzien van een perfecte schilderlaag. Bent u benieuwd naar het prijskaartje dat hoort bij het uitbesteden van uw schilderwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Professionele schildersbedrijven zijn sinds 1 januari 2000 verplicht ALLEEN nog met water verdunbare verven te werken. In deze producten zijn praktisch geen vluchtige stoffen meer verwerkt, waardoor je de verf nauwelijks meer ruikt. De voordelen van deze waterverdunbare verven zijn,

 • geurarm
 • snel droog
 • niet vergelend
 • krasvast

In ons Nederlandse klimaat heeft u woning te maken met sterk wisselende weersomstandigheden. Van een zonnige zomerdag met temperaturen van 32 graden, tot onweersbuien met harde windstoten, regen en hagel. De verf van uw woning krijgt dus heel wat te verduren. Achterstallig onderhoud aan buitenschilderwerk kan veel problemen veroorzaken. Wanneer de weersinvloeden vrij spel hebben kan dit houtrot, lekkend (isolatie) glas, vochtdoorslag, en schimmelvorming veroorzaken.

Uw woning is een kostbaar bezit, dus u wilt geen afbladderende verf, scheuren in uw schilderwerk of verkleurde onderdelen zien aan uw huis. Laat u de buitenkant van uw woning schilderen, dan gaat u natuurlijk voor de beste kwaliteit. Want alleen dan kunt u rekenen op een langdurig mooi resultaat. Wie kan uw woning beter schilderen dan G&G Schilders, met jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis.

BELANGRIJK: Voor een huis dat ouder is dan 2 jaar is, is de BTW in plaats van 21% maar 9%. (handleiding verlaagd BTW)
(model ouderdomsverklaring).

Voor behangen en het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten bent u bij G&G Schilders aan het juiste adres.
Door middel van de nieuwste behangboeken volgen wij de laatste trends en mogelijkheden op de voet.

BELANGRIJK: in de periode van half november tot half maart kunnen wij u een korting aanbieden. Voor informatie neemt u dan gerust contact met ons op.

Door het AF-ERKEND label dat wij als G&G Schilders met trots mogen voeren bent u verzekerd van vakkundig en bekwaam stuk schilderwerk.

Vraag een offerte

Heeft u schilderwerkzaamheden in of rond uw woning of bedrijf, neem dan vrijblijvend contact met ons op, Wij helpen u graag verder!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADDRES *

  TELEFOON *

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN